Omegadigitalcompany
omegadigitalcompany

Proiectare, montaj si mentenanta contractuala la sisteme de alarma si camere video


Deva, judet Hunedoara
REF15000168748


S . C . OMEGA DIGITAL COMPANY SRL DEVA proiecteaza si implementeaza sisteme de securitate atat pentru obiective de dimensiuni medii si mici ( locuinte , magazine , birouri , depozite ) , cat si pentru obiective de dimensiuni mari si care necesita un inalt grad de securitate ( domeniul bancar , domeniul industrial , domeniul militar ) .
Prin specialistii sai , S . C . OMEGA DIGITAL COMPANY SRL analizeaza riscurile la care sunt expuse bunurile dumneavoastra oferind consultanta in alegerea celei mai bune si eficiente solutii pentru paza si protectia acestora .
Prin solutiile propuse , urmarim si eficientizarea activitatii in obiectivul dumneavoastra ceea ce duce la obtinerea de venituri suplimentare pentru dumneavoastra . Va garantam ca o investitie bine structurata care in aparenta pare a fi foarte costisitoare pentru dumneavoastra , de fapt inseamna o incalculabila " deocamdata " economie prin inlaturarea pierderilor prin furt sau incendii .
Proiectarea si implementarea sistemelor are la baza obtinerea unor solutii complete de securitate , S . C . OMEGA DIGITAL COMPANY SRL oferind consultanta , proiectare , instalare si mentenanta pentru o gama larga de servicii , la preturi corecte :

1. Subsisteme profesionale de alarma impotriva efractiilor ;
2. Subsisteme de protectie perimetrala ;
3. Subsisteme de alarma la aparitia incendiilor ;
4. Subsisteme de control acces si pontaj ;
5. Subsisteme de supraveghere video de inalta performanta ;
6. Sisteme integrate voce - date si retelistica ;
7. Paratrasnete PDA profesionale ;

In acest moment S . C . OMEGA DIGITAL COMPANY SRL se prezinta cu o bogata experienta in domeniu si cu o oferta de echipamente complexe , echipamente ale caror performante , fiabilitate si mai ales siguranta in asigurarea pazei si protectiei bunurilor sunt confirmate de catre clientii sai .

mentenanta alarme proiectare alarme camere video deva camere video hunedoara alarme devaFormular Contact

Mesajul dumneavoastra


cv

Alte anunturi de omegadigitalcompany


Prestari Servicii Alte Servicii